Voynich manuscript. Rohoncz Codex. Rudolf II. Eliška Rejčka. Eliška Přemyslovna. Aberdenn Bestiary.

středa 15. ledna 2020

Voynichův rukopis ( Voynich Manuscript ) folio 70v.

MS - 408 Nakopnutí vědců. Oprava čuchacího družstva.
____________________________________________________
Protože výzkum MS - 408 je jak jsem zjistil velice špatný a to jak, vědeckých odborníků, tak i naší české badatelky Ireny, která jako medium cejtí tajemný text svým nosem velice špatně, tak vám dnes napíši, jaký je význam folia 70 v. Kde je velice jasně a samozřejmě i velice zřetelně v textu psáno co obrázek kreslený znamená a vyjadřuje.

Zde si dovolím vám napsat malou ukázku toho co nám všem paní Irena o této stránce napsala :
Irena píše : Strana 70v je dalším pokračováním zvěsti Boží, že přijde změna života pro celý svět. Nejedná se o nějaký horoskop ani zvěrokruh. Obrázek kozla uprostřed představuje zlo tady na Zemi, které přemůže Boží syn Pán Ježíš Kristus, který zde bude žít v jedné vyvolené duši. Bude natolik milován a ctěn, že se Mu smyjí křivdy, které mu lidé způsobili, teprve tehdy odpustí bolest a pocítí štěstí. Potom teprve štastný a plně přijatý otevře všem lidem květ štěstí, toho pravého štěstí, po kterém všichni toužíme. Takže v člověku vyvoleném se uzdraví duše Boží, rozloučí se se svým příkořím a dá světu očistu od zla a své požehnání. ( konec citace media Ireny ).

Z této velice pěkné báchorky, kterou nám všem paní Hanzíková podala na svých stránkách je přímo cítit a i vidět, že je naše badatelka silně spojena s Bohem a je tedy velice silně oddána našemu Pánu Bohu, který ji jako svou duši má velice rád a i podporuje na její cestě po tomto našem pěkném světě.

Já samozřejmě, jako Vyvolený na tomto našem světě mám tu moc a i sílu dávat všem co velice málo ví a znají určité instrukce, které jsou pro pochopení určitých věcí, které jsou obyčejným a tedy lidu neznalému ukryté za oponou tajemna. A to z důvodu, že většina občanů a to jak z řad vědců, tak i záhadologů má velice slabé vědomosti, které jsou zákonitě potřebné pro pochopení těchto skrytých vědomostí, které se dědí z generace na generaci prostřednictvým zasvědcených, k tomuto účelu na naší planetě žijících. Proto jsem tu samozřejmě Já, tedy jako další v pořadí, kdo může všem slepcům otevřít oči a učinit tím pádem jejich život štastnějším.

Proto jsem se rozhodl dát do placu nějaké ty své vědomosti a samozřejmě i zkušenosti, kterých mám opravdu dost a dost.
______________________________________________________________________________________________

Protože jsem samozřejmě také velice chytrý, jak jistě každý čtenář sám i rychle poznal. To je můj úděl, stím se samozřejmě musím vypořádat sám, ale co naplat jsem Vyvolený a těch je, jak je zřetelně a jasně vidět na tomto našem světě poskromnu, tedy málo.

Takže Vás tedy nakopnu, jak mě napsal jeden vědec, který to asi dost potřebuje. Načutnu Vás tím , že vám zde ukáži co znamená obrázek kreslený na straně 70v. Jistě nakopnu i paní medium s hlídačem Jendou, která to cejtí sakra dost špatně.
_______________________________________________________________________________________________

Obrázek na straně 70v. Uprostřed je kreslený ,, Kozel ''. Kozel jak je psáno v textu symbolizuje Jana II. z Rožmberka.

Obrázek je rozdělen na dvě části. Jedna menší část. A druhá větší část.
Ve velkém kruhu jsou kresleny ženy. Těchto žen je tam kresleno celkem 10.
V menším kruhu jsou kresleny 2 ženy a 3 muži.


Velký kruh. Hlavním smyslem a tedy i významem je 10 porodů. A to Anny Hlohovské , která byla manželkou Jana II. z Rožmberka. ( jak je samozřejmě psáno i v textu českým jazykem ).
Těchto 10 porodů je také rozděleno. A to tak, že 6 žen je oblečených a 4 ženy jsou nahé. ( bez šatů ).

Proč tomu takje. Celý rukopis je psán jako kvíz a vy ho musíte vyřešit. Když ho vyřešíte, tak vás Eliška i pochválí.
6 oblečených žen. Tak to jsou dcery Anny a Jana II. z Rožmberka. A to : Kateřina, Barbora, Markéta, Hedvika, Elizabeth, Johanka.
4 nahé ženy. Tak ty nám zde představují - syny a to : Jindřicha, Woka II, Petra IV a Oldřicha III.

Ženy : když se podíváte nalevo, tak tam jsou kresleny 2 ženy, které mají hvězdy kresleny k sobě. Tím vám Eliška naznačuje, že se jedná o dvojčata. Barboru a Markétu. ( Barbora narozena 8.6.1460. Provdána za Jana z Bibrštejna. Markéta narozena 8.6. 1460. Abatyše v Českém krumlově ).

Elišku na obrázku poznáte velice snadno. Je kreslena vlevé části velkého kola, v pozici 1 hodiny. Že se jedná o samotnou Elišku je vám naznačeno počtem cípů té hvězdy. Cípů je 8. Eliška se narodila , jako 8 v pořadí a tak i o sobě v textu rukopisu píše , že je osmá. Někdy se také podepíše jen znakem, který má hodnotu čísla 8. ( F,P ).

Takže to je horní velký kruh, který znázorňuje 10 porodů Anny Hlohovské slezské Piastovny, která byla matkou Elišky.
___________________________________________________________________________________________
Menší kruh střed. Na tomto nám Eliška ukazuje, kolik měla dětí a tedy kolikrát rodila.
V tomto kruhu je kresleno : 2 ženy a 3 muži.
2 ženy nám ukazují dva porody, při kterých Eliška přivedla na svět své 3 děti.

Opět když se podíváte na obrázek, tak tam jsou dva hoši ( chlapci ), kteří mají hvězdy kresleny k sobě. Tím vám Eliška ukazuje, že se zde jedná o dvojčata. V jednom porodu. Třetí muž ( dítě ) symbolizuje 3 syna.

2 děti : Oldřich Graaf van Hardegg. narozen 1485.
Jan Graaf van Hardegg. narozen 1485.

1 dítě : Julius I. Graaf van Hardegg. narozen 1500.

Takže v menším kruhu nám matka Eliška z Rožmberka ukazuje , že měla celkem 2 porody při kterých přivedla na svět své 3 děti.
_____________________________________________________________________________________________
Každý si jistě všimnul, že naše velice šikovná Eliška z Rožmberka dala svým dvojčatům jména po svém dědečkovi a po svém otci. Tedy po Oldřichu II. z Rožmberka a po Janu II. z Rožmberka. ( Ulrich a Johan ).
______________________________________________________________________________________________

Samotný obrázek Kozla se čte takto : Kozl - Koz L. ( Roz 3 ) = ( Rož 3 ).
Je použitá židovská substituce. ( není to teda nic snadného ). Ale já znám dost a jsem i vyvolený a tak čtu rukopis velice snadno.

substituce 3 = c,g,s,l. ( L = 3 ). ( 2 = b,r,k ) ( K = R ).
Jan II z Rožmberka se narodil jako 3 v pořadí a tak také o něm Eliška píše , jako o třetím. (3).
_______________________________________________________________________________________
Dole na foliu je v levém dolní části několik znaků. Ty jsou 10 mq. To znamená = 10 my.
Význam : 10 porodů, 10 dětí které porodila Anna Hlohovská.

Dnes by se napsalo : 10 má.
( substituce číslo 1 = a,i,j.q.y ).









Eliška a 3 synové.

___________________________________________________________________________________
Každý si jistě všimne, že v menším obrázku kde jsou znázorněnoý 2 porody, tak má Eliška kresleny cípy hvězdy, kterých je samozřejmě také osum. ( 8 ). Celé je to nabarveno červenou barvou, která nám zde symbolizuje krev.
__________________________________________________________________________________

Takže jak je to ? Je to kozel zlo a nebo je to co jsem vám zde dnes popsal. Každý výzkumník použije svůj mozek a tak sám jistě i zjistí , kde je ukryta pravda, kterou mám samozřejmě velice rád.

A jak jsem tobě kolego Ivane včera napsal, Arnošta bych poslal dělat něco jiného, protože vás vede špatným směrem. Indie cha cha cha , tak to teda jo.

A paní Irena se také doufam probudí ze svého divokého snu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Eliška Rejčka . Antifonář. Tajemství .

Eliška Rejčka. ( Alžběta Polská. Richezna ). V dnešní lekci z české historie se pořádně podíváme na to, kdo byla ve středověku žena, která s...